fredag 18. desember 2009

EKSAMENSTID OG JULEFERIE

Selvfølgelig har vi også jobbet med skole innimellom besøk, reising og Metallica-konsert! Vi har jo ikke flyttet hit dette året bare for å kose oss….eller?

Kristin har hatt juleferie i en uke nå. Hun var tidlig ferdig med eksamen i ett av fagene sine, men med tre gjenstående fag så ble det allikevel nok å gjøre den siste måneden. Nå, derimot, er det bare å vente på karakterene og kose seg med fri!

Tim Rudi holder på med siste eksamen akkurat nå! Han har innleveringsfrist klokken syv i kveld. Det er eksamen i employment law så Kristin har vel egentlig litt eksamen i dag hun også – rettleser og juridisk hjelper!

Ellers så har vi allerede fortært to julemiddager – en pinnekjøttmiddag i sjømannskirken (arrangert for alle norske og svenske studenter) og en ribbemiddag hjemme hos våre norsk/amerikanske venner her i Oakland. Akkurat som å få servert et lite stykke Norge:)

Når det gjelder julestemning så har ikke den kommet helt enda – vi mangler både snø og kuldegrader, men det henger i hvert fall litt julepynt i gatene så vi skjønner at det snart er jul! Hehe… Det blir nok litt spesielt å være langt hjemmefra i julen, men det hjelper å ha en reserve familie her i USA så vi gleder oss til å få feiret vår første amerikanske jul. Og med litt julepynt i stua, silkekaker bakt av Kristin`s mamma, julefilmer på tv og norske juleblader så kommer nok julestemningen snikende etter hvert…!

P.S. Til dere som har etterlyst bilder av området og leiligheten – de kommer!! Legger dem ut i løpet av de neste dagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar