søndag 9. mai 2010

SPRING IS IN THE AIR:)

VÅRSEMESTER=FINITO!!

Da er nok et semester på Golden Gate University over. Herlighet så fort tiden har gått! Dette semesteret har definitivt rast avgårde. Det har vært mer å gjøre for begge to, men vi har trivdes like godt dette semesteret som det forrige.
Avslutningen på semesteret ble imidlertid litt annerledes enn planlagt.

Siden sykehusinnleggelsen i mars så har Kristin gått og ventet på time for inngrep på sykehuset. Det har vært 2 måneder med mye smerter noe som har medført at det ikke var mulig å fullføre vårsemesteret som planlagt. Kristin fikk fullført kun ett fag noe som betyr at hun i løpet av sommeren må skrive en thesis (masteroppgave) på ca. 60 sider + en oppgave på ca. 25 sider. Skolen har imidlertid vært veldig fleksibel i forhold til alt som har skjedd dette semesteret og veldig behjelpelig med å finne løsninger sånn at det skal være mulig å fullføre uten problemer. Veldig takknemlig for det! I tillegg så har skolen sagt ja til det som heter ”walk early” ved graduation, dvs at selv om ikke alle fag er gjennomført og bestått før graduation så får studenten allikevel delta ved seremonien på lik linje med de øvrige studentene. Knall – føler en ordentlig graduation er fortjent etter 5 års skolegang!!

Når det gjelder Tim så fikk han fullført vårsemesteret med gode resultater og er nå i gang med sommersemesteret. Vi regner med å være ferdige begge to i juli/august.


BURSDAGSFEIRING

4.mai feiret Kristin 29 årsdag!

Dagen startet med pakkesanger på sengen – Dolce & Gabbana solbriller, 2 Calvin Klein-singletter, badeskum, roser, i tillegg til at det kom inn litt ekstra penger på kontoen!

Videre så fortsatte dagen med god frokost, kakebaking, champagne ved kaien og bbq-party på kvelden med krone, ballong og bursdagssang! Ca. 18 av våre nærmeste venner fra skolen og nabolaget kom for å feire bursdagen. Skikkelig bra bursdag – bursdagsbarnet var superfornøyd!! Føler oss heldige som har fått så mange gode venner her på den tiden vi har vært her.


INNGREP

Ellers så ble inngrep endelig gjennomført for 2 dager siden. Legene gjorde en fantastisk jobb og fikk fjernet alle cystene, i tillegg til en del av endometriosen. Så ja, da er det bekreftet at Kristin har fått endometriose…. Ingen hyggelig nyhet, men i det minste så vet vi hva årsaken til smertene er og da kan det også behandles. De neste 14 dagene så blir hun også mest sannsynlig satt på en kur som skal redusere hormonnivået i kroppen for å få fjernet resten av endometriene. Utover det så er det vel egentlig bare å vente på at alt skal gå seg til etter inngrepet, også er det tilbake til legekontroll om ca 2 uker for å få høre hvordan videre oppfølging blir.


TRONDHEIMSBESØK

I mellomtiden så gleder vi oss imidlertid veldig til å få besøk hjemmefra igjen; Elin, Kristins mamma, og forloveden hennes, Per, kommer på fredag (14.mai) og skal være her i 2 uker. Det blir kjempekoslig! Da blir det 17.mai-feiring i sjømannskirken, graduation og masse sightseeing!


SOMMERFERIEN

Til tross for skole i sommer så blir det allikevel nok av tid til å finne på ting. Det blir i tillegg til besøk hjemmefra mye konserter framover, tur til Las Vegas og Los Angeles, og vi skal også prøve å komme oss en tur til Idaho og kanskje også Oregon. Noen småturer i området rundt San Francisco blir det nok også. Sommeren skal virkelig nytes!



Glemte forresten å fortelle om et veldig hyggelig besøk fra kusinen til Kristin i forrige blogginnlegg. Lillian fra Stavanger var på besøk hos en venninne i Berkeley og tok turen til Oakland på besøk – kjempekoslig! Ganske ironisk at de to kusinene måtte helt til USA for å treffes egentlig – har prøvd flere ganger å treffes i Oslo, Bergen og Trondheim uten hell. Hehe…


Det var vel den oppdateringen vi hadde for denne gang – mye av tiden de siste 2 månedene har gått med til å være med venner, fullføre vårsemester og å vente. Det har innimellom vært litt tungt å være så langt borte fra familie og venner hjemme i Norge når ikke alt har vært på topp her, men vi blir veldig godt tatt vare på av de vi har rundt oss her i Oakland og San Francisco.

Till next time…..

P.S. By the way, NÅ er sommeren her! Har hatt nydelig vær de siste ukene:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar